2106140386 6932254936 Δημητρίου Ράλλη 30, Μαρούσι Αττική 15124 info@drizosm.gr

 

 

 
Εργατικά - Μισθοδοσία - Φορολογικά - Συμβουλευτική - Ελεγκτική - Ιδιώτες - Ελεύθεροι Επαγγελματίες - Επιχειρήσεις - Εταιρείες | Μαρούσι ΑττικήςΤο λογιστικό και φοροτεχνικό γραφείο ΔΡΙΖΟΣ ΜΑΝΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, έχοντας πάνω από 21 χρόνια εμπειρίας και γνώσης, προσφέρει ολοκληρωμένες λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις κι εταιρείες.

Η ομάδα του γραφείου, που αποτελείται από έμπειρους λογιστές και φοροτεχνικούς που έχουν πολυετή πείρα κι εξειδίκευση στη λογιστική και τη φοροτεχνική νομοθεσία, ανταποκρίνεται με ακεραιότητα και διαφάνεια στις συνεχώς μεταβαλλόμενες κι αυξημένες απαιτήσεις και προκλήσεις της αγοράς, δεσμευόμενο ότι κάθε τι που λαμβάνετε είναι ακριβές και αξιόπιστο.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
Παρέχουμε με αξιοπιστία, μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις κατά περίσταση οικονομικές σας υποθέσεις.
Η εμπειρία μας εγγυάται το αποτέλεσμα!
 
 
 
     
 
ΙΔΙΩΤΕΣ

Άμεση επίλυση φορολογικών θεμάτων κάθε είδους, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες προθεσμίες και διατάξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
     
 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με γνώση και συνεχή παρακολούθηση της ισχύουσας φορολογικής νομοθεσίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
     
 
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διαφανής διαχείριση οικονομικών υποθέσεων, με εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες λύσεις που υποστηρίζουν την ανάπτυξη και τη κερδοφορία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
     
     
  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΗ
 
 

Λόγω των γρήγορων ρυθμών και των συνεχών αλλαγών της σημερινής εποχής, κάθε επαγγελματίας έχει ανάγκη να μπορεί να βασιστεί στον λογιστή του για να έχει έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση πάνω σε όλα τα οικονομικά και φορολογικά ζητήματα που τον απασχολούν. Γι’ αυτό και ο καθένας, θα πρέπει να αναζητήσει στο λογιστή του ορισμένα χαρακτηριστικά που θα του εξασφαλίσουν μια ομαλή, αξιόπιστη και ευχάριστη συνεργασία.

Τα βασικότερα από αυτά είναι:

Η άμεση επικοινωνία με όλους τους δυνατούς τρόπους

Ο λογιστής θα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμος και να διαθέτει όλα τα σύγχρονα μέσα, ώστε ο επιχειρηματίας να μπορεί να τον βρει μέσω τηλεφώνου, μηνύματος, email, fax ή και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θα εξυπηρετούσε τον ίδιο. Υπό αυτή την προϋπόθεση, η επικοινωνία μεταξύ των δύο δεν θα αποτελεί εμπόδιο και ο λογιστής θα μπορεί άμεσα να βοηθήσει τον επιχειρηματία δίνοντας λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερώτημα.

Η σημασία στην λεπτομέρεια των αριθμών

Δεδομένου ότι πολλές φορές οι αριθμοί έρχονται σε αντίθεση με την εντύπωση που έχει κάθε επαγγελματίας για τη δουλειά του, ο λογιστής οφείλει να του εξηγεί τί λένε οι αριθμοί αυτοί. Θα πρέπει να τον τροφοδοτεί συνεχώς με συγκριτικά οικονομικά στοιχεία, εξασφαλίζοντας έτσι το συγκριτικό οικονομικό πλεονέκτημα του αντικειμένου εργασίας του επαγγελματία.

Η ενημέρωση του επαγγελματία για τις υποχρεώσεις του

Είναι απαραίτητο κάθε επαγγελματίας να γνωρίζει τις υποχρεώσεις του, δηλαδή το τί και πότε πρέπει να πληρώσει. Ο λογιστής είναι υπεύθυνος να τον ενημερώνει για τις υποχρεώσεις αυτές συνεχώς. Σε αυτό βοηθούν και οι τεχνολογικές γνώσεις που θα πρέπει να έχει ένας λογιστής, αφού χάρη σε αυτές, είναι σε θέση να προτείνει μία λύση απλή που διευκολύνει τον επαγγελματία, ελαχιστοποιώντας τα περιθώρια λάθους.

Η διαφορά μεταξύ λογιστή/συνεργάτη και λογιστή απλής φοροτεχνικής υποστήριξης

Τόσο η πρώτη, όσο και η δεύτερη κατηγορία λογιστών, γνωρίζουν την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, ώστε να βοηθήσουν τον επαγγελματία με κάθε είδους φορολογικό ή φοροτεχνικό ζήτημα που τον απασχολεί. Ωστόσο, η διαφορά μεταξύ των δύο έγκειται στο ότι ο λογιστής/συνεργάτης, βρίσκεται πιο κοντά στον επαγγελματία. Δεν αρκείται στην απλή τήρηση των βιβλίων ή στην επίβλεψη του λογιστηρίου, αλλά είναι πρόθυμος να βοηθήσει και σε περαιτέρω ζητήματα, όπως η δημιουργία μιας νέας επιχείρησης, η αναζήτηση δανείου καθώς και νέων πιθανών μορφών χρηματοδότησης.
 
 
     
     
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία ή επισκεφτείτε μας για όποιο φορολογικό ή λογιστικό θέμα σας απασχολεί!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 
 
 
 

 

Υπευθυνότητα

Υπευθυνότητα

με συνεχή παρακολούθηση των νομοθετικών εξελίξεων!

Κατάρτιση

Κατάρτιση

με πάνω από 21 χρόνια εμπειρίας και γνώσης!

Επαγγελματισμός

Επαγγελματισμός

με αφοσίωση στην εμπιστοσύνη των πελατών μας!

Διαφάνεια

Διαφάνεια

με ακριβείς και αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

Εμπιστευτικότητα

Εμπιστευτικότητα

με τη μέγιστη διακριτικότητα κι ασφάλεια των δεδομένων!

Νέα - Άρθρα

myDATA: Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ οι νέες αποφάσεις με τις αλλαγές

myDATA: Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ οι νέες αποφάσεις με τις αλλαγές

Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ οι αποφάσεις Α.1048/2024 και Α.1049/2024, οι οποίες τροποποιούν την απόφαση Α.1138/2020 για τα myDATA.

Μάθετε περισσότερα
Εργοδότης και εργαζόμενος έχουν ευθύνη για την υγιεινή και την ασφάλεια

Εργοδότης και εργαζόμενος έχουν ευθύνη για την υγιεινή και την ασφάλεια

Εργοδότης και εργαζόμενος έχουν ευθύνη για την υγιεινή και την ασφάλεια

Μάθετε περισσότερα